Akdeniz Diyeti:Göbek Eritmek için Bunu Denemelisiniz.

Araştırmalar, Akdeniz bölgesinde yaşayan insanların daha uzun ve sağlıklı yaşadığını gösteriyor. Uzun zamandır bu diyetinin bir sonucu olabileceği düşünülmektedir.
Geleneksel bir Akdeniz diyeti, birçok taze meyve ve sebze, sağlıklı yağ ve yağlar, fasulye ve balık içerir. Akdeniz'deki insanlar aynı zamanda daha az kümes hayvanları ve süt tüketmeye de meyilli.


Bir Akdeniz diyeti izlendiğinde, kilo vermek, kardiyovasküler sağlığı artırmak, beyin gücünü artırmak ve bazı kanserler, şeker hastalığı ve diğer çeşitli sağlık sorunları riskini azaltmak beklenebilir.
Kilo vermek ve göbek eritmek için bir Akdeniz diyetine başlarsanız, diyet herkese açık olmayan ve bol yağ içerdiğinden - tüketilmiş besinler ve kalorilerin miktarına dikkat etmeniz gerekecektir. 
Egzersiz, yiyeceklerden kalorileri yakmak için herhangi bir kilo verme çabasına dahil edilmeli ve uygun kalorik açığı yaratmalıdır.

Bir Akdeniz diyetinin doymuş yağ açısından çok düşük olduğu ve bunun yerine vücutta “kötü” LDL kolesterol düzeylerini düşürerek kalp hastalığı riskini azaltmaya yardımcı olduğu gösterilmiştir zeytin ve zeytinyağı gibi sağlıklı yağlar odaklanır ve artırmak "Iyi" HDL kolestrol seviyeleri.
Bir Akdeniz diyetinde tamamen yasaklanmış hiçbir gıda grubu yok, bu nedenle, ilkeleri kabul edip onlarla yapıştığınız takdirde, uzun vadede bunu takip etmek kolay olmalıdır. En yüksek kalitede zeytinyağı ve kırmızı şarapların hayranı iseniz, bu diyet biraz pahalı olabilir. Ancak, biraz planlama yaparak, daha düşük bir fiyat aralığında kaliteli ürünleri bulmak çok kolay.
Bu yeme planı, hükümet bünyesinde yağ, karbonhidratlar ve protein için önerilen besin alımları içindir ve besin takviyeleri yoluyla almak yerine diyet yoluyla temel besin maddeleri almak için çok şey vurgulamaktadır. Bu besinler, lif, potasyum, kalsiyum, D vitamini ve B-12 vitamini içerir. Lif, protein ve sağlıklı yağlar açısından Akdeniz diyetinde doyum hissetmek zor olmamalı. Yeme prensipleri ile uyumlu olan birçok aşçı kitabı vardır ve yemenin rasyonel kısım kontrolüne bağlı olduğu müddetçe çok karmaşık olmaması gerekir.
Akdeniz diyetiyle ilgili herhangi bir sağlık riski yoktur, ancak herhangi bir diyet veya yaşam tarzı değişikliği yapmadan önce daima doktorunuza danışmalısınız.