GÜVENLİK GÖREVLİSİ ALDATILDIGINI ÖGRENİNCE OLANLAR OLDU.


42 yaşındaki Juan Carlos Garcia'nın 39 yaşındaki Sandra Castellanos ve 35 yaşındaki erkek arkadaşı Noe Gomez'i Kolombiya'nın Atlantico şehrinde bulunan evinde öldürdüğünü kabul etti.
Güvenlik görevlisi, gece vardiyasında çalışırken eşinin bir ilişki yaşadığından şüphelendi ve polise göre "evinde yakalamak" için bir tuzak planladı.
Garcia'nın çiftin silahla vurduğu sırada çiftin üç çocuğu evde uyuyorlardı, onları 4 Ağustos günü saat 9'da öğleden sonra vurduğu idda ediliyor.
Güvenlik görevlisi komşuları tarafından çiftin gizli buluşması hakkında ihbar edildi ve Castellanos'u ve Gomez'u yakalayabilmek için işe gidiyormuş gibi davranıyordu.
Garcia bir arkadaş evinde kaldı ve öğleden sonra Castellanos'u çağırıp çocukları kontrol etmeye çağırdı ve ailenin evine bir süre patlama sesleri duyuldu ve kaçamagın kurbanı oldular.
Şüpheli Juan Carlos Garcia eşini sevgisine aşkla bulmuş. Koca kızgınlıkla doldu ve ikisini de öldürdü.
"Polise teslim olup ve yaptıkları için üzülmediğini söyledi."
Polis, Garcia'nın gözaltında tutulduğunu ve daha sonraki bir tarihte mahkemelerde görülecek duruşmalarda bulunacağını söyledi.Üç çocuğun annesinin cenaze törenine katılması ve akrabaları tarafından bakılması gerektiğini söylediler.