YOUTUBE NELER OLDU!!!

youtube,neler,oldu

YouTube'un önemli bir yenilemesi oldu.

Video sitesi hem mobil uygulama hem de masaüstü siteleri için yepyeni bir logo ve yenilenmiş bir kullanıcı arabirimi sundu.

Yeni görünümlü YouTube daha kaygan ve daha modern bir hisle karşı karşıya kalır, ancak biraz alışabilir.
İlk önce, yeniden tasarlanan logo. Şirketin adı ve Çal simgesi bölünmüş durumda.
Esasen, Oyun simgesi artık o kadar kolay tanınır ki, YouTube'a her zaman ona eşlik etme adına gerek yoktur. 
Şirketin kendi sözleriyle "güncellenmiş Logo, YouTube kelimelerinin ve Icon'un temizlenmiş bir sürümünü birleştiriyor ve en ince ekranlarda bile çeşitli cihazlarda daha iyi çalışan daha esnek bir tasarım oluşturuyor".
Sitenin masaüstü sürümü yeni bir kullanıcı arayüzü daha temiz ve biraz beyaz renkte kırmızı renkte yanıp sönüyor.
Bu beğeninize göre değilse , gözbebeklerinde daha az gergin olan dramatik, siyah-kırmızı Dark Theme'yi harekete geçirebilir ve şimdi tüm masaüstü kullanıcılarına yansıtabilirsiniz.
Hesap simgesini tıklayarak, Karanlık Temayı seçip "Karanlık Temayı Etkinleştir" i açarak deneyebilirsiniz.
Bununla birlikte, en çok yapılan iş Neydi, YouTube uygulaması. Ayrıca, daha temiz bir kullanıcı arabirimi sunuyor ve gezinme düğmeleri, ekranın alt kısmına, daha kolay erişilebilecek şekilde yerleştirildi.
Artık bir süredir masaüstünde yapabildiğiniz gibi, uygulamadaki bir videonun oynatımını hızlandırabilir veya yavaşlatabilirsiniz; YouTube, tam ekranda bir şey izlerken bir dizi önerilen videoları tanıttı. 
Site aynı zamanda, bir videoyu sağa doğru kaydırarak atlamak gibi jestlerle deniyor diyor, ancak bunlar hala devam ediyor. Bununla birlikte, bir videonun sağ veya sol tarafına çift dokunarak 10 saniyede hızlı ileri veya geri sarabilirsiniz.
YouTube'un baş ürün sorumlusu olan Neal Mohan, "Son birkaç ayda güncellemelere başladık ve yılın geri kalanında da devam edecektik" dedi.
"Tümü söylendiğinde ve yapıldığında, masaüstü ve mobil deneyimlerimiz arasında yeni bir işlevsellik seviyesi ve daha tutarlı bir görünüm getiririz."